קייטרינג לכנסים
חברת דולצ'ה ויטה מציגה שירותי קייטרינג ברחבי הארץ:
כאשר רוב האנשים מתייחסים לאירוע "קייטרינג", הם מתייחסים לאירוע הקייטרינג אשר משמש מזון עם ההמתנה צוות שולחנות אוכל או מגדיר מזנון בשירות עצמי. האוכל עשוי להיות מוכן באתר, כלומר, עשה לגמרי באירוע, או הקייטרינג לבחור להביא אוכל מוכן לשים את הליטוש הסופי פעם זה מגיע.
צוות הקייטרינג באירוע אינם אחראים להכנת האוכל, אבל לעתים קרובות יכולים להגדיר את אזור האוכל. שירות זה מסופק בדרך כלל בקייטרינג לאירועים שונים כמו קייטרינג לכנסים, לנשפים, חתונות ועוד. כל אירוע שבו כל האורחים מקבלים מזון ומשקאות או לפעמים רק המתאבנים מוגדר לעיתים כאירוע קייטרינג.
איך כנס מנומנם הופך לכנס שכולם ידברו עליו?
כנסים רבים הם "ידועים מראש" את מי חשוב לפגוש ולומר לו שלום ועם מי כדאי לרענן את היחסים, ומי האיש שחשוב לנו להתחבר איתו כדי לקדם את הביזנס שלנו...ואפילו יש מקרים שצריך לדעת ממי להתחמק באותו הערב.
כדי שהכנס שאתם מתכננים זמן רב, ולאחר שהכנתם כבר רשימת מוזמנים אתם צריכים את הכנס שלכם הכי שווה בעיר שכולם ירצו להגיע אליו וכאן קייטרינג דולצ'ה ויטה נכנסים לתמונה ומביאים לכם את מבחר המאכלים והמטעמים באיכות והטריות המושלמת ובהגשה מותאמת לקונספט שלכם כדי שהכנס שלכם יהיה בלתי נשכח!
המגמה היא לכיוון מספק את כל הלקוחות החושים עם אוכל כמוקד. עם האווירה הנכונה, קייטרינג אירוע מקצועי בעל נסיון יכול לגרום לאירוע מיוחד ובלתי נשכח.
אוכל מוכן להפליא לבדו יכול לערער את החושים של טעם, ריח, מראה – אולי אפילו לגעת, אבל עיטורים האווירה יכולה לשחק תפקיד משמעותי באירוע בהצלחה קייטרינג.
קייטרינג לכנסים חלבי נמכר לעתים קרובות על בסיס לכל אדם, כלומר, יש מחיר הדירה עבור כל אדם נוסף. עם זאת, דברים כמו תאורה היתרי האש לא מדורגים עם ספירת האורחים, כך לכל אדם התמחור הוא לא תמיד מתאים. זה הכרחי כדי לשמור על עלות מזון ואספקה מתחת בהפרש מחיר על מנת להרוויח על הקייטרינג.
כמו רבים אחרים בענף שירותי מזון, קייטרינג וצוות שלהם לעבוד שעות ארוכות. אין זה נדיר עבור אותם לעבוד בחגים או 7 ימים בשבוע בעונות אירוע החג.
הצעה רשמית לשירות קייטרינג צפויה לכלול את הפרטים הבאים:
כל אחד מהפרטים הללו משפיע על מחיר קייטרינג לכנסים.
לדוגמה, הצעת מחיר השכירות עבור משלוח "בכל עת" חול הוא בדרך כלל הרבה יותר חסכוני יותר המסירה "בדיוק בזמן".
שיקולים התפריט הכללי: לקוחות עשויים יש צרכים תזונתיים או דתיים ספציפיים לשקול. אלה כוללים חלאל, כשר, טבעונית צמחונית, ואלרגיה למזון בקשות. יותר ויותר לקוחות מעוניינים בקיימות מזון ובטיחות מזון.
אם הקייטרינג יכלול מתאבנים או יתבסס על מגשי אירוע חלבי: זה צריך להיות ברור אם אלה מועברים או נייחים. רוב חברות קייטרינג חלבי מסכימים כי שלושה או ארבעה פריטים עבר מתאימים לתקופה של שעה לפני הארוחה.
שכירות ארוחה: כוללים שולחנות, כיסאות, רחבת ריקודים, צמחים, השולחן (סכו"ם, כלי זכוכית, כלי מיטה, מטענים), בר כלי זכוכית, המשרתים ציוד, מלח / פלפל וכו זה צריך להיות ברור אם ההתקנה השולחן והכיסא ולקחת מטה כלול. רוב חברות ההשכרה לא כולל התקנה אוטומטית ולקחת כלפי מטה את ההאשמות השכירות.
העבודה: משתנה בהתאם לסוג הקייטרינג. כדי שקייטרינג לכנסים יהיה מותאם עם צוות המכיל מנהל אירוע, שף, אולי סו שף מטבח וצוות ברמנים. העבודה בערב מצופה בדרך כלל הרבה יותר גבוה מאשר העבודה על המזנון, כי ארוחת מצופה כרוך להכפיל את סין, ובדרך כלל לפחות שלושה קורסים שירת, בתוספת הגישה קפה. במילים פשוטות, יש עוד הרבה מה לעשות. כדי לעשות זאת כראוי דורש צוות בערך 10 עד 50% יותר. על אירוע גדול, זה יכול להיות משמעותי, בעיקר אם שעות נוספות.
חיוב שירות: מס מכירות, מצטט חלק יכלול תאורה, משקאות היתר, היתרי האש, כורכת, הפרחוני, המשרת ולבדוק את המעיל. במקומות רבים בצנעה לקבל "חתך" של הצעת החוק קייטרינג. קייטרינג מחויבים חוזית לא לחשוף את זה בתשלום במפורש בחוזים שלהם עם הלקוחות. לכן,קייטרינג חלבי לעתים עלות משמעותית יותר מקום אחד לעומת אחר. כמו כן, קייטרינג חייב להתחרות עם מפעילי בלתי חוקית. הקייטרינג לגיטימי יהיה רישיון עסק והיתר בריאות הן מראה את הכתובת של המקום וכך עושים עסקים